Info Struct AB

Vi är ett Göteborgsbaserat företag med hela Sverige som spelplan. Info Struct erbjuder effektiva helhetslösningar inom affärssystem och verksamhetsutveckling. Våra kunder är främst produktutvecklande eller tillverkande företag med projektorienterade processer. Info Struct AB grundades 1989 av erfarna personer med rötter i den Västsvenska biltillverkningen. Ifrån erfarenheterna av fordonsindustrin har vi byggt upp en verksamhet med stor kunskap kring vad som krävs för att verka inom industrier med extremt höga leverantörskrav.

Våra värderingar

På Info Struct tror vi på leverantörsrelationer i världsklass, det visar sig i att våra kunder har högre leverantörstilltro till Info Struct än till någon annan leverantör på den Svenska marknaden (Data Research DPU). Vi tror på av att vara en pålitlig, långsiktig och transparent samarbetspartner för att skapa trygghet för er som kunder.

Vår unika kompetens gör att vi kan erbjuda lösningar som är skräddarsydda för er verksamhet och era behov. Vi vet att ni behöver ett följsamt och flexibelt affärssystem som förändras med er verksamhet. För att kunna erbjuda er det bästa av två världar är en del av vår strategi att samverka med parters. Vi tror att ni som kund vill kunna välja bland de bästa komponenterna på marknaden. Därför ser vi till att ni har friheten att med Info Struct som helhetsleverantör kunna välja de komponenter som passar er verksamhet bäst. Samtidigt tar vi ansvar för integrationen och garanterar en stark koppling mellan rätt komponenter.

Vårt löfte till dig

Vårt kundlöfte är frigjord tillväxtkraft. Vi vet att er verksamhet behöver kunna förändras och växa i obehindrad takt, därför ställer vi hårda krav på oss själva. Vår målsättning är att alltid ha halva implementationstiden jämfört med våra konkurrenter, samt att garantera er en högre effektivitet än någon annan leverantör på marknaden. Vi uppnår vår vision och målsättning genom att förena en djup teknisk kompetens med stor förståelse för er verksamhet, era processer och er bransch.

Vi besitter en mångårig erfarenhet och kunskap inom flertalet industrier så som: life science-sektorn, fordonsindustrin, elektronikindustrin, processindustrin, verkstadsindustrin och flygindustrin. Våra konsulter arbetar verksamhetsnära och applicerar ett holistiskt synsätt på er verksamhet och er situation. Vi är dedikerade och har en stor passion för er framgång.

Medarbetare

På Info Struct tror vi på att medarbetare som trivs kommer leverera det största mervärdet för våra kunder. Av våra medarbetare är majoriteten seniora konsulter med över 20 års erfarenhet och de flesta har arbetat med oss i mer än sju år - det är vi stolta över! Info Structs medarbetare är den absolut viktigaste ingrediensen i våra kunders framgång. Att många valt att arbeta hos oss såpass länge gör så att vi kan erbjuda våra kunder kontinuitet och erfarenhet. Läs mer om våra seniora medarbetare nedan.

Per-Arne Karlsson Senior Project Manager

Per-Arne arbetar med förändringsledning, strategi och verksamhetsstyrning och produktutveckling. Per-Arne är en mycket erfaren projektledare och kreatör med fokus på förutsättningar och organisatoriskt upplägg för att lyfta lönsamhet i både verksamhet som process. Han coachar och driver projekt för ökad samverkan och interaktion i företagets värdekedja. Per-Arne stödjer verksamheter i tillväxt och förändring genom strukturellt ledarkap, målnedbrytning och beslutsstöd/exekvering.

E-post: per-arne.karlsson@myproduction.se
Telefon: +46 31 742 81 08
Mobiltelefon: +46 703 700 910

Kerstin Tidén Ytterberg Senior Project Manager

Kerstin arbetar med projektledning, ekonomistyrning och implementation verksamhetssystem. Hon är utbildad som civilingenjör i maskinteknik. Kerstin är en erfaren projektledare inom produktion, logistik och ekonomi i bl.a. branscher som verkstadsindustrin, elektronik, läkemedel och medicinteknik. Kerstin är en starkt drivande implementatör med över 50 igångsatta verksamhetsystem bakom sig. Hon har ett fokus på processer och kvalitet med ansvar för dokumentation med stöd kring ISO.

E-post: kerstin.ytterberg@myproduction.se
Telefon: +46 31 742 81 08
Mobiltelefon: +46 703 700 911

Åke Losman Head of Development

Åke ansvarar för utvecklingen av Info Structs lösningar HybronMPS och HybronTID samt är IT-ansvarig på Info Struct.

E-post: ake.losman@myproduction.se
Telefon: +46 31 742 81 07

Staffan Marton Head of Development

Staffan ansvarar för utvecklingen av Info Structs lösning Hybron Nova samt är kvalitetsansvarig inom produktutveckling.

E-post: staffan.marton@myproduction.se
Telefon: +46 31 742 81 06